De verwachte levertijd voor de pelletpersen en hamermolens is ca. december 2022.

FAQ

Bezig met laden...

Veelgestelde vragen

Kies uit de onderstaande lijst één van de FAQ om te lezen. Indien u een vraag heeft die er niet bij staat verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

Algemeen
Kan ik telefonisch contact opnemen met Mandoka?

Ja, dat kan. Wij zijn het beste telefonisch te bereiken op werkdagen van 9.00 - 12.00 uur en van 13.30-17.00 uur. Ons tel. nr. +31 653 562 952.


Bestellen
Krijg ik een orderbevestiging van mijn bestelling?

U ontvangt altijd een orderbevestiging van ons. Mocht u deze niet hebben ontvangen dan kan het zijn dat de mail voor spam wordt aangezien. Stuur ons een mail en voeg ons mailadres (shop@mandoka.com) toe aan uw contactpersonen, meestal laat uw spamfilter daarna de mail wel door. Wij sturen u de mail dan nogmaals.

Kan ik mijn bestelling annuleren of wijzigen?

Annuleren/wijzigen is mogelijk zolang u nog geen bevestiging van ons heeft ontvangen.

Ik heb een verkeerd produkt besteld, mag ik dit terugsturen?

Als consument heeft u bij een koop op afstand (via internet) 7 dagen bedenktijd. Terugsturen mag alleen in de originele verpakking en ongebruikt. U dient altijd eerst contact met ons op te nemen. De verzendkosten komen wel voor uw eigen rekening.

Betalen
Hoe kan ik betalen?

Wij hebben daarvoor drie mogelijkheden:

  1. 1. Met Ideal, betalen via uw eigen bank
  2. 2. Vooruitbetalen middels een overschrijving
  3. 3. Met E-banking / Sofort banking, betalen via uw eigen bank


Voordeel van Ideal en E-banking / Sofort banking is dat wij vrijwel direct uw betaling ontvangen en uw bestelling in produktie nemen. Des te eerder heeft u uw bestelling in huis.
U kunt bij ons ook vooruitbetalen middels een bankoverschrijving. Na ontvangst van uw bestelling ontvangt u een email waarin ook onze bankgegevens staan vermeld. Vermeld u a.u.b. bij uw betaling altijd het ordernummer, dit om een snelle afhandeling van uw bestelling te waarborgen.

Voor bedrijven wordt hierop geen uitzondering gemaakt.

De prijzen zijn incl. btw, waarom staat er op de factuur toch een btw bedrag?

De prijzen op onze site zijn allemaal incl. btw. Het bedrag aan btw dat hierin is opgenomen wordt op de factuur apart vermeld. Dit is een verplichting van de belastingdienst en bedrijven hebben dit nodig voor de teruggave van de btw. U betaald dus niet dubbel.

Op welke rekening kan ik vooruit betalen?

Uw betaling kunt u doen naar:
Bank: ING
Rekeningnr. NL25 INGB 0681 3268 91
Ten name van: Mandoka in Kampen

Voor betalingen uit het buitenland:
BIC: INGBNL2A

Levering
Hoeveel verzendkosten betaal ik?

Nederland:
Voor briefpost betaald u € 3,00. Voor pakketten tot 10 kg betaald u € 8,00 Voor pakketten tot 30 kg betaald u € 15,60 aan verzendkosten. Grote pakketten (o.a. machines) worden per transportbedrijf verzonden. De kosten hiervan bedragen € 60,00 - €115,00 afhankelijk van welke machine.

Buitenland (België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Portugal, Spanje, Groot-Brittanië en Zweden, overige landen op aanvraag):

  • Voor briefpost betaald u € 7,00
  • Voor pakketten tot 30 kg betaald u € 19,00
  • Grote pakketten (o.a. machines) worden per transportbedrijf verzonden. De kosten hiervan bedragen € 150,00 - € 350,00 afhankelijk van welke machine.

Wat is de levertijd?

Wij streven er naar om uw bestelling binnen 4 werkdagen na ontvangst van uw betaling te leveren binnen Nederland. Voor het buitenland zal dit iets langer zijn afhanklelijk van het land. Als een artikel tijdelijk niet op voorraad is en er een langere levertijd is ontvangt u hierover binnen 7 werkdagen bericht.

Krijg ik bericht wanneer mijn bestelling wordt verzonden?

Ja, u ontvangt hiervan een mail.Vertragingen in de verzending bij de vervoersbedrijven liggen uiteraard buiten onze verantwoordelijkheid.

Wat als ik niet thuis ben als het pakket komt?

Wij verzenden pakketten tot 30 kg met DHL of GLS. Als u niet thuis bent dan wordt het pakket bij uw buren afgegeven. Als daar ook geen gehoor is dan wordt het pakket in de volgende dagen nogmaals bij u aangeboden of u kunt het ophalen op een servicepunt bij u in de buurt. Pakketten boven de 30 kg worden door een transportbedrijf geleverd. Wilt u het op een bepaalde dag in de week ontvangen, vermeldt dit dan bij de opmerkingen dan proberen we daar rekening mee te houden.

Ik wil de bestelling op een ander adres laten leveren kan dat?

Ja dat kan. U kunt bij uw bestelling een ander afleveradres invullen. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling daar wordt afgeleverd.