De verwachte levertijd voor de pelletpersen en hamermolens is ca. december 2022.

Retourneren, Ruilen en Garantie

Bezig met laden...

Wilt u de artikelen terugsturen of omruilen?

Heeft u zich bedacht? Stuur eerst een email naar shop@mandoka.com.

Als u als consument online een aankoop heeft gedaan kunnen ongewenste artikelen retour worden gezonden zolang u ons dat binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag na ontvangst heeft gemeld. Wanneer u ons hebt gemeld een artikel retour te willen sturen dan moet u dat binnen 14 dagen na uw melding ook daadwerkelijk terugsturen. U mag de artikelen inspecteren zoals u dat ook in een winkel zou doen, maar voor een volledige terugbetaling mag u de artikelen niet in gebruik nemen, installeren of data/software erop zetten. De artikelen moeten ‘als nieuw’ d.w.z. ongebruikt, in de oorspronkelijke staat en in de oorspronkelijke verpakking worden geretourneerd.

Uw teruggave wordt binnen vijf werkdagen na ontvangst van het geretourneerde artikel verwerkt. Artikelen moeten ongebruikt en in oorspronkelijke staat in de originele verpakking binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd.

Het artikel was beschadigd bij ontvangst, wat nu?

In het bijzondere geval dat u het bestelde artikel beschadigd heeft ontvangen is het zeer belangrijk dat u hiervan een notitie maakt op de pakbon van de vervoerder. Is er geen schade op de pakbon bij de vervoerder vermeld dan kunnen we helaas de claim niet in behandeling nemen.

Mail ons binnen 48 uur na ontvangst een duidelijke foto van het beschadigde artikel, de pakbon en de verpakking. Nadat we de foto's hebben ontvangen, zullen wij naar een oplossing zoeken. Belangrijk: Elk artikel is gecontroleerd op de kwaliteit voordat het ons magazijn verlaat. Gelieve uw artikelen vóór in gebruik name volledig te inspecteren. Het is niet mogelijk om reeds gebruikte artikelen te vervangen of retour te nemen.


Hoe lang heb ik garantie?

U hebt 1 jaar garantie op fabrieksfouten.

De garantie geldt niet indien de gebreken het (mede)gevolg zijn van normale slijtage, ondeskundig of onjuiste behandeling of gebruik, ondeskundig of onjuist onderhoud of indien het artikel voor andere dan normale (bedrijfs)doeleinden is aangewend.  U dient de door ons gegeven bedrijfs- respectievelijk bedieningsvoorschriften stipt na te komen.

Zorg dat er geen harde/grote stukken in uw materiaal zit (bv. steentjes, ijzer, grove stukken materiaal), hierdoor kan schade aan de machine ontstaan. Controleer uw materiaal hierop! Het zwakste punt is de as van de roller (het goedkoopste onderdeel), dit is in eerste instantie dan de ‘breekpen’, maar dit sluit verdere schade aan de machine niet uit. Schade als gevolg hiervan is uitgesloten van garantie. Op (onderdelen van) de roller en matrijs zit geen garantie, tenzij het om een fabrieksfout gaat.